Izris notranje opreme

Notranja oprema po vaši meri

Notranje oblikovanje je umetnost in znanost ustvarjanja funkcionalnih in estetsko prijetnih zasebnih ali poslovnih prostorov. Vključuje izbiro in postavitev pohištva, barvnih shem in drugih dekorativnih elementov. Notranja oprema mora biti vedno izbrana in zasnovana tako, da ustvarja funkcionalen in prijeten prostor, ki popolnoma ustreza potrebam ljudi, ki ga bodo uporabljali.

Vaše želje pri nas zaživijo

Po ugotovitvi trenutnega stanja in izmeri prostorov se pogovorimo o vaših željah in materialih, ki bi jih želeli vključiti v prostor. Nato najprej narišemo 3D načrt prostora, v katerega kar najbolj funkcionalno umestimo pohištvo. Projekt notranje opreme vam predstavimo s 3D načrti, s čimer vam ponudimo prvi vpogled v prostor glede na predlagane rešitve. Z namenom, da je notranja oprema prostora kar najbolj estetsko in barvno usklajena, vam na tej stopnji izdelamo tudi 3D vizualizacijo, ki vam omogoči realen pogled v prostor še pred dejansko izvedbo projekta.

Brezhibno zasnovane rešitve

Zahvaljujoč 3D načrtom in 3D vizualizaciji prostora se izognete morebitnim napakam glede funkcionalnosti, barvne usklajenosti in estetske dovršenosti v vašem prostoru, hkrati pa dobite predstavo o končni velikosti že opremljenega prostora.

Glede na vaše želje vam lahko priporočimo tudi preverjene izvajalce, da bo vaš prostor po izvedenem projektu resnično dobro služil svojemu namenu.

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in v najkrajšem času vas bomo kontaktirali.