O nas

Na krilih bogatih izkušenj in kreativnosti …

Ekipo Dizart družijo bogate izkušnje in odlična strokovna podkovanost na eni strani, na drugi strani pa tudi brezmejna strast do projektiranja notranje opreme. Vedno poskrbimo, da si pri zasnovi projekta podata roko tako estetika kot tudi funkcionalnost, saj lahko na ta način vedno znova dosežemo in presežemo pričakovanja naših strank.

Zagotavljamo kakovostno projektiranje notranje opreme za zasebne in javne projekte od idejne zasnove do projekta za izvedbo, pri čemer stavimo na oseben pristop s posluhom za želje in potrebe vsakega posameznika.

 

EKIPA DIZART

 

MOJCA HRIBAR KOGOVŠEK, M.I.A.

ARHITEKTKA

Arhitektka, ki s trudom in poglobljenostjo pristopi k vsakem projektu. Njeno vodilo in motivacija v življenju sta, da ljudem pomaga izboljšati kakovost bivanja. Vsak človek je unikaten tudi v načinu bivanja, zato je za pravilno zasnovo nujno potreben pristen stik. Vzame si čas, da prisluhne navadam, stilu in življenjskemu slogu, na podlagi česar lahko zasnuje dom, pisarno ali le majhno kopalnico, kjer se uporabnik dobro počuti. Njena največja potrditev je nasmeh na obrazu zadovoljnih strank. Nadvse rada se spopada tudi z izzivi, saj projekti s prostorskimi ovirami kličejo po inovativnih rešitvah, ki jim dajo svojevrsten značaj.

 

BLAŽ KOGOVŠEK

CEO

Ustanovitelj podjetja in tehnična podpora pri izvedbi projektov. Je odgovoren, da projekt pripravi, analizira obstoječe stanje in skrbi za pravilno tehnično izvedbo. S svojo predanostjo, natančnostjo in tehničnim znanjem odlično dopolnjuje oblikovalske rešitve. Poskrbi za obisk objekta, meritve in opozarja na detajle, ki so morda lahko navzkriž z oblikovanjem, vendar pa so za pravilno umestitev opreme ključnega pomena.

 

MINA MEJAČ

ARHITEKTKA

Vedno prijazna, s smislom za estetiko in željo, da prostori niso le lepi na pogled, temveč so tudi funkcionalno zasnovani. Strankam se maksimalno posveti, njihove želje pa spremeni v prijetne ambiente, kjer se vsak počuti kot doma. Njena želja po oblikovanju interjerjev se je rodila ob začetku študija na Fakulteti za arhitekturo, kjer je tudi magistrirala. Je ljubiteljica svetlih pastelnih tonov, njen najljubši odtenek pa je zelena v odtenku žajblja.

 

EVA SEŠEK, dipl diz.

NOTRANJA OBLIKOVALKA

Vedno z ljubeznijo izbira barve, kose opreme in je seznanjena z vsemi trendi notranje opreme. Je predana svojemu delu in v svoje načrte rada doda unikatne kose, ki popestrijo interier. Svoje delo opravlja s strastjo in ljubeznijo do notranje opreme. Vedno rada pomaga pri ključnih odločitvah in doda svoj pečat. Poglobi se v čisto vsak projekt in vedno najde primerne izboljšave. Z nasmehom na obrazu sprejme vse stranke v našo pisarno in jim vedno poda strokovno mnenje ter predlaga izboljšave. Je natančna in strastna notranja oblikovalka, ki svoje delo opravlja z odliko.